Wednesday, July 13, 2011

Huduh sangat ke blog saya ni??? isk..isk..

YA!!!



Saya rasa 99% dari yang membaca tajuk tu akan menjawab seperti di atas.
Dah2 tak payah nak tersenyum sinis dengan hati berkata-kata "haa..tau pun blog kau buruk"..

Isk..isk.. saya tau..saya tau..


Saya sedar bahawasanya blog saya sangat simple tetapi menawan, tak punya header atau background yang meletuupp! dan juga aksesori tambahan yang lain.

Ya, saya faham kerana memang blog saya tak cantik macam blog awak, dah lah dull, lepas tu kosong je pulak. Lepas tu, gambar pulak style ketinggalan zaman, pinjam dari google dan ditepek di atas entri setiap kali. T_T


Baiklah..sudah-sudah lah tu angguk kepala tanda sangat bersetuju. Sebenarnya macam ni, semalam waktu saya nak reply comment di blog, tiba-tiba my super duper sarcastic KAK LONG menjeling sekilas pada skrin laptop saya, dan berkata (waktu tu muka dia polos, dan ayatnya tidak sarkastik, menandakan apa yang dikatakan adalah tulus dari hati):



"Eh, hang baca blog siapa tu? Buruk macam blog hang juga!!!"




T_T



*memanglahsamadahinimemangblogdibahpun!!!!!!*



Oh walaubagaimanapun, saya akan tetap tabah menulis!


Nanti2 kalau saya rajin, saya upgrade lah.


Tetapi buat masa ni, inilah design yang paling saya senangi,no matter how ugly it is in others' eyes =)




14 comments:

  1. blog aku pown ape kurgnye...

    ReplyDelete
  2. tkpe..!k.khai suke dan masih mnjadi peminat tegar nih..hi2

    ReplyDelete
  3. Biar simple asal isinya mantap! Plus ade jugak blog yang terlebih aksesori yg kdg-kdg make readers malas nak baca. Lambat loading lagi. Takpe Dibah, blog tak brape cantik tapi isi mantap! :D

    Keep on writing! ;)

    ReplyDelete
  4. simple2 je dibah, cepat sket loading...
    satu kmudahan untk org2 yg line tenet nye lembab.. (wna la tu) :D

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Pojan~ eh aku orait je dengan blog kau. Hitam itu misteri..

    Afiq a.k.a. Mumat~ Betul jugak tu.. Tq. Tapi blog awak superb kan, awak memang dari sekolah dulu lagi kan, suka berseni2 lukis macam tu. Tapi awak tak mau ke post lukisan awak di blog macam hanan buat tu?

    k.khai~ Akak! wah~ terharu lah macam ni!! jazakillah khairan kathira. But ur blog's design is very nice :)

    Ain romeli~ Hohoho nia ilemor. Tqvm dear. I really appreciate it. I heart u lah macam ni! (^_^)

    Wana~ Hye Wana!! oo macam tu eh? Tak tau pun sebelum ni. Baiklah, saya akan biar je macam ni.Thanks dear:) Oh ya, when ar u going to update ur blog ha? I'm waiting...=)

    ReplyDelete
  7. cantik dah blog ni. less is more. content yang penting. and content pun bagus. teruskan perjuangan anda dibo. saya peminat no.1 awak. presiden Dibo FC. hahaha.

    yang ikhlas: ain fatihah. tlg la ingt siape diriku. huhuhu. separa merayu minta pelempang.

    ReplyDelete
  8. hehe...lawak la baca post ni...

    xpe dibah...cantik org x pandang pon asalkan content best!

    lagi satu, biar simple, tak payah tunggu lama2 nak loading...kalau tak, dah lama tekan butang close...hihi..

    ReplyDelete
  9. it's ok, dibah..lg cepat loading pun..cuma tulisan kalau boleh ubah tulisan lain lagi cun..heee..tu pendapat peribadi je..it's ok kalau nk guna times new roman pun..tapi kalau zue, tulisan verdana comel :D

    ReplyDelete
  10. Barakat~ wAH~ Cedapnye nama awak, terpegun saya! kuikuikui..yeah, mana mungkin kulupa presiden Dibo fc yang tak jadi ni..hehe..btw, thanks:-)

    Shidah~ Ehehe. syukran wa jazakillah khairan ya sahibatiy.

    eka~ Thanks zu. Verdana? Baiklah, nanti saya cari dan cuba lihat kecomelannya.:-)

    ReplyDelete
  11. okay. i get the point. dibah saja j kan cakap blog ia buruk, nak suruh commenters puji, puji dan puji kan. hehehee.


    ops, sorry dibah, tercungkil rahsia! hehe. slamat pose. (sejujurnya, *ini betul2, bukan nk mntak pujian u atau sape2* blog awk ni blipat kali gnda lbih smart drpd blog xseberapa saya tu)


    slamat posen beribadah!

    ReplyDelete
  12. LG~ Awak ni makin hari makin nakal ye.. Apapun, thanks sebab masih sudi singgah di blog saya, walaupun sekarang ni awak dah terkenal, famous dan banyak duit!

    Selamat berpuasa juga LG! :-)

    ReplyDelete